Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

The Pathway of Surrender - David R. Hawkins

Το Letting Go  περιγράφει ένα απλό και αποτελεσματικό μέσο με το οποίο μπορείτε να αφήσετε τα εμπόδια στη Διαφώτιση και να απαλλαγείτε από την αρνητικότητα 

Κατά τη διάρκεια των πολλών δεκαετιών της κλινικής ψυχιατρικής πρακτικής του συγγραφέα, ο πρωταρχικός στόχος ήταν να αναζητηθούν οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου σε όλες τις πολλές μορφές του.
Ο εσωτερικός μηχανισμός της παράδοσης βρέθηκε να έχει μεγάλο πρακτικό όφελος και περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο. Τα προηγούμενα βιβλία του Δρ Χόκινς επικεντρώθηκαν σε προηγμένες καταστάσεις επίγνωσης και Διαφώτισης. 
Με τα χρόνια, χιλιάδες μαθητές είχαν ζητήσει μια πρακτική τεχνική με την οποία θα αφαιρούσαν τα εσωτερικά εμπόδια στην ευτυχία, την αγάπη, τη χαρά, την επιτυχία, την υγεία και, τελικά, τη Φώτιση. Αυτό το βιβλίο παρέχει έναν μηχανισμό για να αφήσετε αυτά τα μπλοκ. 
Ο μηχανισμός της παράδοσης που περιγράφει ο Δρ Χόκινς μπορεί να γίνει εν μέσω της καθημερινότητας. Το βιβλίο είναι εξίσου χρήσιμο για όλες τις διαστάσεις της ανθρώπινης ζωής: σωματική υγεία, δημιουργικότητα, οικονομική επιτυχία, συναισθηματική θεραπεία, επαγγελματική ολοκλήρωση, σχέσεις, σεξουαλικότητα και πνευματική ανάπτυξη.
Είναι μια ανεκτίμητη πηγή για όλους τους επαγγελματίες που εργάζονται στους τομείς της ψυχικής υγείας, της ψυχολογίας, της ιατρικής, της αυτοβοήθειας, της απεξάρτησης και της πνευματικής ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου